1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. WoM2 folosește aplicația Discord. Alătură-te acum!

Ziua Îndrăgostiților 2018

Discuție în 'Evenimente' creată de DeadSoul, 14 Feb 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. DeadSoul

  DeadSoul Game Master Membru personal

  Înscris:
  4 Iun 2015
  Mesaje:
  1.414
  Aprecieri primite:
  217
  [​IMG]

  Dragi jucători,

  ...ați vrea să fiți WoMentine-ul nostru? ... Am încercat și eu...

  De data aceasta vă aducem puțină dulceață la evenimentul de Ziua Îndrăgostiților.
  Fără alte vulpi roz... veți găsi în schimb roz... TOTUL?!

  Așa este, în timp ce pornești în misiunea de a colecta Elixirul Armoniei pentru Cupidon poți da, la propriu, de orice monstru care va avea o strălucire fermecătoare (indicată printr-un nor roz strălucitor în jurul acestora) - vânează-i și primește ceva Armonie pentru a ajuta Cupidonul la nevoie! (P.S. Probleme cunoscute mai jos)

  Poți începe misiunea de Ziua Îndrăgostiților la Căpitan.

  ...însă nu se va încheia aici! Poți, de asemenea, să obții Săgețile lui Cupidon de la inamicii fermecați pe care le poți folosi pentru a da peste cap jucătorii de sex opus! Nu ți se pare minunat să punctezi cu alți jucători? Va fi grozav și pentru ei deoarece fiecare jucător pe care-l cucerești va fi revigorat cu o mică putere aleatoare pentru scurt timp.

  În această perioadă vă mai așteaptă un mic eveniment ce aduce Cutia Îndrăgostiților, conținând recompense drăgăstoase pentru toți cei care farmați pentru persoana iubită.

  Ultimul și nu cel din urmă, vă aducem un nou set de costume cu un aspect sexy, cuceritor, disponibil numai în perioada evenimentului de Ziua Îndrăgostiților! Asigură-te că arunci o privire și-l achiziționezi pentru a-ți impresiona și cuceri partenerul.

  Evenimentul începe în data de 14 Februarie, ora 00:00 și se va încheia în data de 16 Februarie, ora 23:59, decizând să rulăm evenimentul 3 zile pentru ca jucătorii ce sunt ocupați de Ziua Îndrăgostiților (Norocoșilor!) pot să se bucure și ei de acest eveniment.

  Cu multă dragoste,
  Echipa voastră WoM2  Probleme cunoscute: Textul actualizat al misiunii nu a putut fi introdus în această actualizare. Așadar, se vor afișa informații mai vechi în misiune pentru 1 zi. Vă rugăm să faceți și ceilalți jucători să înțeleagă și să citească instrucțiunile evenimentului ce sunt notate aici:

  Sursa Săgeților lui Cupidon nu este Vulpea Sfântului Valentin de data aceasta ci orice inamic ce apare cu o aură "fermecătoare" indicată de un nor roz strălucitor ce înconjoară inamicul.

  Ne cerem scuze pentru acest inconvenient iar problema va fi remediată cât mai curând posibil.
   
 2. DeadSoul

  DeadSoul Game Master Membru personal

  Înscris:
  4 Iun 2015
  Mesaje:
  1.414
  Aprecieri primite:
  217
  Ultima editare de un moderator: 17 Feb 2018
 3. Rin

  Rin Game Master Membru personal

  Înscris:
  8 Noi 2015
  Mesaje:
  317
  Aprecieri primite:
  50
  Evenimentul de Ziua Îndrăgostiților s-a terminat.

  Săgețile lui Cupidon vor fi șterse săptămâna viitoare (23 Februarie).

  O zi frumoasa!
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta